Ja, ik accepteer cookies zodat deze website optimaal werkt.

Meer informatie

Diensten

Algemeen

 

Ontwerpstadium

In het ontwerp stadium worden o.a. productkeuzes gemaakt. Elk product heeft een beperkt toepassingsgebied en een toepassingsgebied waarin het product optimaal tot zijn recht komt.

Het maken van productkeuzes op basis van door opdrachtgevers gestelde randvoorwaarden is ingewikkeld door het grote aanbod.

U mag van ons verwachten dat we kennis hebben van onze producten, de mogelijkheden en de beperkingen kennen om u vrijblijvend te adviseren. Ook kunnen evt. berekeningen en tekeningen door onze engineeringsafdeling worden verstrekt.

Voor informatie bel onze verkoopafdeling: 010-5242650

Bestekteksten

Na de keuze van het product kunt u via onze bestek service voor diverse producten bestekteksten volgens de RAW systematiek op deze site downloaden.

Uitvoering

U heeft een product besteld  en na de levering moet het worden verwerkt.  Vaak is hier specifieke technische kennis vereist. Indien u niet bekend bent met de verwerking van de producten, dan kunt u de verwerkingsvoorschriften en montagevoorschriften downloaden,  of bellen met de verkoopafdeling van Bergschenhoek Civiele Techniek B.V. op 010 – 5242650 voor een goed advies.

Wij helpen u graag verder.

 

   Bergschenhoek Civiele Techniek B.V.

   Boterdorpseweg 10
   2661 AC Bergschenhoek

 

   Postbus 45
   2650 AA Berkel en Rodenrijs

 

   T: 010-5242650
   E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.