Ja, ik accepteer cookies zodat deze website optimaal werkt.

Meer informatie

Over ons

Bergschenhoek Civiele Techniek BV

 

Bergschenhoek Civiele Techniek B.V. (BCT) is een vertrouwde partner in de grond-, weg-, en waterbouw. BCT ontwikkelt en produceert in eigen beheer uiteenlopende oplossingen voor deze sector. Tevens is BCT exclusief distributeur van allerlei aanverwante handelsproducten. BCT heeft vestigingen in Bergschenhoek en Zevenbergen. Daarnaast beschikt het over een Europees dealernetwerk. 

Vooral met gegolfd stalen duikers neemt BCT een sterke positie in, zowel in Nederland als daarbuiten. BCT is de grootste producent van stalen duikers in de Benelux. Sinds 1973 produceert, ontwikkelt en verbetert BCT het complete programma aan duikers, veetunnels, onderleiders, faunapassages, e.d. Deze worden vaak toegespitst op de wensen van de afnemers. Bij diameters groter dan 3600 mm worden deze constructies uitgevoerd in Multi-Plate of Super Cor-profielen. Dit zijn meerplatige gegolfd stalen profielen. Het Cerviduct in de A50 ter hoogte van de Woeste Hoeve en de Fietskathedraal zijn hiervan aansprekend voorbeelden.

BCT kenmerkt zich door voortdurende productinnovatie. Deze worden aangestuurd door multidisciplinaire projectgroepen. Voorbeelden van deze innovaties zijn o.a. het ROwat kunststof beschoeiingsysteem en ROwat damwand en drijvende steigers. 

 

 

   Bergschenhoek Civiele Techniek B.V.

   Boterdorpseweg 10
   2661 AC Bergschenhoek

 

   Postbus 45
   2650 AA Berkel en Rodenrijs

 

   T: 010-5242650
   E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.